Pages

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Πρόσληψη εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ02 και ΠΕ03 στο πλαίσιο υλοποίησης του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2011 – 2012

Εκπαιδευτικές Δράσεις στη β’ βάθμια εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών - Άξονας Προτεραιότητας 1», «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη β’ βάθμια εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών - Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη β’ βάθμια εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών - Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2011 – 2012.



Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το διδακτικό έτος 2011-2012 προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου, 4 εκπαιδευτικοί, κλάδων ΠΕ02 και ΠΕ03.

Οι εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν σε μία ή περισσότερες από τις Σχολικές Μονάδες που εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη β’ βάθμια εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών - Άξονας Προτεραιότητας 1», «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη β’ βάθμια εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών - Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη β’ βάθμια εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών - Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και έχουν οριστεί με τις σχετικές Αποφάσεις των Περιφερειακών Δ/ντών Π.Ε. & Δ.Ε.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 19 έως και τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2012.



Η Πράξη «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη β΄βάθμια εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών» υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
Τα ονόματα ΕΔΩ.