Pages

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μεταπτυχιακό Ιατρικής Σχολής - Περιβάλλον και Υγεία - Διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην Υγεία (αιτήσεις μέχρι 21-9-2011)

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το ΤΕΙ Αθηνών, ανακοινώνει τη συνέχεια της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, διάρκειας δύο ετών, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (ΜΔΕ-Master) με τίτλο:
  « Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην Υγεία».
Αγγλικός τίτλος: «Environment and Health. Capacity building for Decision Making».

 Το πρόγραμμα αρχίζει τον Ιανουάριο του 2012 και περιλαμβάνει τέσσερα διδακτικά εξάμηνα για την ολοκλήρωση του.
Το ΠΜΣ έχει δίδακτρα ύψους 800 Ευρώ / εξάμηνο (συνολικά 4 εξάμηνα).
 Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων, πτυχιούχοι Ιατρικής, Βιολογίας, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής, Χημείας, Χημικών Μηχανικών, Πληροφορικής, Γεωλογίας, Γεωγραφίας, Φυσικής, Μαθηματικών, Σταιστικής καθώς και άλλων Τμημάτων των ΑΕΙ από 1) πανεπιστήμια και πολυτεχνεία της ημεδαπής ή
 αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής 2) ΤΕΙ καθώς και πτυχιούχων λοιπών συναφών τμημάτων πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Ο αριθμός των εισακτέων θα είναι 30 κατ’ ανώτατο όριο. Η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Proficiency αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αξιολόγηση των υποψηφίων.
 Η επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών θα γίνει από επιτροπή με βάση τα ανωτέρω δικαιολογητικά και συνεντεύξεις των υποψηφίων, οι οποίες θα γίνουν από από 15/9/2011 έως και 30/9/2011, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και πρόσκληση με email.
Πληροφορίες:
www.grammateia.med.uoa.gr

ΠΡΟΚΥΡΥΞΗ ΕΔΩ: προκήρυξη


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο ΠΜΣ «Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση Περιβαλλοντικών Θεμάτων με Επιπτώσεις στην Υγεία» μέχρι την Τετάρτη 21/9/2011

Τηλ: 210-7462163, 6948603385